نرم افزار حسابداری رستوران ملی!

کاربرد انواع نرم افزار حسابداری و سایت ساز

نرم افزار حسابداری رستوران ملی!

۲ بازديد

شرکت پرتوپارس در سال ۱۳۷۹ اولین نسخه نرم افزار رستوران خود را به بازار عرضه کرد.
در در طول این سال ها تجارب بسیار زیادی در خصوص نحوه محاسبه سود و زیان دقیق رستوران ها فست فود ها، کبابی ها و کافی شاپ ها کسب کرده ایم ؛ بزرگترین مشکل نرم افزار های موجود در بازار این است که بلافاصله پس از فرمول دهی کالا و فروش آن ،از مواد اولیه از انبار کسر می نمایند ؛ به عنوان مثال پس از فروش یک سیخ کباب کوبیده به صورت مستقیم 120 گرم گوشت از انبار کسر میگردد که این رویه کاملا اشتباه است!
همانطور که همه رستوران دارها می دانند، در ابتدای روز اول خمیر مایه گوشت آماده شده و از آن انواع متعددی از کباب ها آماده¬ی طبخ میشود ؛در نتیجه با استفاده از روش نرم افزار های فعلی در بازار محاسبه موجودی کالا بسیار سخت می شود.
با توجه به اینکه شرکت پرتوپارس هم دارای شرکت حسابرسی و هم تولید کننده نرم افزار بازرگانی و تولیدی می باشد ، روشی را ایجاد کرده تا به صورت دقیق همه¬ی امور مالی رستوران ها، فست فود ها، کبابی ها و کافی شاپ ها را محاسبه و ارزیابی نماید.
یکی دیگر از مشکلات رستوران ها، بحث سود و زیان و شراکت است ، در بسیاری از نرم افزارهای حسابداری ، نکاتی مثل ثبت اموال و محاسبه استهلاک آن ها در نظر گرفته نشده است ؛ همچنین میزان برداشت شرکا ، ثبت حقوق احتمالی آن ها مسائل مهمی است که باید حتما در نظر گرفته شود.
از دیگر مشکلات رستوران ها نحوه محاسبه حقوق و دستمزد کارگران است به این دلیل که بسیاری از کارفرماها به کارگران غذا و جای خواب داده ولی آن را به صورت قانونی نمی توانند از حقوق و دستمزد کارگر کسر نمایند و این امر باعث می شود کارگر هنگام ترک کار به راحتی از کارفرما شکایت نماید.
اما یک مشکل بزرگ دیگر هنوز باقی مانده و آن چیزی نیست بجز کنترل صندوق فروش رستوران !
در طول این سال ها به کرّات دیده ایم به طرق مختلف صندوقدارها سهوا و یا عمدا اختلال در وجوه نقد صندوق به وجود آورده اند.
یکی دیگر از مشکلات کارفرمایان محاسبه ی مانده ی بدهی به تأمین کنندگان کالا می باشد که عموما به صورت اعتمادی پرداخت می شود و محاسبه دقیقی روی آن وجود ندارد. 
و در آخر محاسبه ی هزینه ی پیک ها چه به صورت موردی و چه به صورت حقوقی بسیار کار زمان بری است .


در زیر به صورت خلاصه عناوین مشکلات را ذکر می نماییم:
• کنترل موجودی انبار
• سیستم حقوق و دستمزد کارگران
• کنترل حساب شرکا
• ثبت اموال و استهلاک آن
• کنترل تأمین کنندگان
• کنترل چک های پرداختی
• کنترل صندوق و صندوقداران
• بروز بودن موجودی بانک
• محاسبه دقیق سود و زیان
• گزارشات مدیریتی جهت بهبود فرآیند فروش
• کنترل حساب پیک موتوری ها

در زیر توضیحات خلاصه ای برای حل مشکلات فوق که توسط نرم افزار حسابداری ملی نسخه ی رستوران است را ارائه می دهیم. توجه داشته باشید که راهکارهای ذکر شده مورد تایید شرکت های حسابرسی نیز می باشد.

• کنترل موجودی انبار:
مواد اولیه خریداری شده برای رستوران در دو دسته با ارزش و کم ارزش جای میگیرند ؛ کالاهای پر ارزش مانند انواع گوشت ، مرغ ، ماهی ، برنج و ... و کالاهای کم ارزش مانند سبزیجات ، کاهو ، گوجه ، پیاز و... هستند.
در نرم افزار حسابداری ملی فرایندی تعبیه شد است که شما میتوانید کالاهای کم ارزش خود را به صورت مستقیم به عنوان هزینه ثبت نمایید و مابقی کالاها را ( کالاهای با ارزش) در قالب بسته های کیلویی به انباردار تحویل داده و از وی امضا اخذ نمایید. 
به صورت روزانه سرآشپز آن واحد کسب (رستوران ، فست فود ، کبابی ، کافی شاپ) به صورت مکتوب ، میزان مواد اولیه با ارزش خود را به صورت امضا شده از انباردار درخواست می نماید و در نرم افزار حسابداری خروج آن درج می شود.در قسمت دیگری از نرم افزار فرمول غذاها به صورت آنالیز شده در حسابداری ملی ثبت می شود.
حال در یک گزارش تخصصی در پایان ماه میزان کالاهای خارج شده توسط سرآشپز و سرجمع مواد مصرف شده با توجه به فرمول غذا با یکدیگر مقایسه می شود ؛اگر اختلاف فاحشی در آن وجود داشت نشان دهنده ی مشکل بزرگی در واحد فروش یا انبار داری و یا آشپزخانه است. شما می توانید با استفاده از مشاوره ی تیم حسابرسی پرتوپارس و نرم افزار حسابداری ملی این مشکل را به صورت کامل حل کنید.


• سیستم حقوق و دستمزد کارگران : 
با توجه به قوانین کشور هیچ کار فرمایی اجازه ندارد حقوقی کمتر از اداره کار به کارگران خود پرداخت کند اما از آنجایی که برخی از کارگران مشغول در رستوران دارای جای خواب و سهم غذای روزانه هستند، به صورت قانونی و مورد تایید وزارت کار و امور رفاه اجتماعی میبایست از حقوق آنها مبلغ مورد نظر کسر گردد.همچنین جمعه کاری و اضافه کاری نیز در فیش حقوقی باید بر اساس استانداردهای اداره کار محاسبه گردد.پیشنهاد ما برای شما نرم افزار حقوق و دستمزد ویژه است تا با کارگران خود در اداره کار با مشکل مواجه نشوید.

• کنترل حساب شرکا :
در طول سال ها تجربه ، بسیار دیده ایم که کسب و کارهای موفق به خاطر روابط مالی اشتباه شرکا ورشکست شده اند؛ شما میتوانند با مشاوره با واحد حسابرسی شرکت پرتوپارس کلیه¬ی مسائل احتمالی فی ما بین را از قبل پیش بینی کرده تا از نظر مالی دچار مشکل نشوید . از جمله نکاتی که شرکا می باید رعایت کنند موارد زیر می باشد:
• نحوه ی برداشت حقوق
• نحوه ی برداشت سود
• محاسبه ی اموال خریداری شده

• ثبت اموال و استهلاک آن : 
همیشه حسابداران برای ثبت اموال و محاسبه ی استهلاک آن به علت داشتن فرمول های پیچیده دچار مشکل هستند.
در نرم افزار حسابداری ملی ثبت اموال و محاسبه ی استهلاک آن به صورت اتوماتیک اتفاق می افتد ؛ با توجه به مهم بودن ارزش اسقاط اموال برای شرکا ، ثبت سیستمی آن دارای اهمیت بالایی است.

• کنترل تأمین کنندگان: 
در صورتی که شما از طریق نرم افزار حسابداری فاکتورهای خرید خود را ثبت ننمایید ، مجبور هستید به پرینت حساب تأمین کننده اعتماد کنید ؛ در صورتی که بر اساس تجربه بارها و بارها دیده ایم که تأمین کنندگان در ثبت فاکتورهای خود به درستی عمل نمی کنند. 
در نتیجه بهترین راهکار آن است که خود شما نیز فاکتورهای خرید خود را ثبت کرده و با صورت حساب ارسالی تأمین کننده مقایسه کنید.
از مزیت های دیگر این کار این است که قیمت های خرید قبل با قیمت های خرید فعلی قابل مقایسه است. با توجه به گردش حساب بالای رستوران ها می توان راهکاری چید تا رسوب پول و میزان نقدینگی این نوع واحدهای صنفی را بالا برد که پس از خرید نرم افزار حسابداری ملی این مشاوره به شما داده خواهد شد.

• کنترل چک های پرداختی : 
بر اساس مشاهدات، متوجه شده ایم که گردش اسناد پرداختنی (چک های پرداختی) در رستوران ها ،فست فودها، کبابی ها و کافی شاپ ها به کرّات اتفاق می افتد ؛شما میتوانید با استفاده از نرم افزار حسابداری ملی نسخه ی رستوران به صورت روزانه و هفتگی سر رسیدهای چک های خود را کنترل نمایید تا برای آنها مشکلی به وجود نیاید.

• کنترل صندوق و صندوقداران: 
متاسفانه دیده شده است که بعضی از صندوقداران با استفاده از یکی از روش های زیر اقدام به برداشت وجوه نقد از صندوق می نمایند:
1. عدم ثبت نهایی فاکتور و فقط چاپ از روی آن
در نرم افزار حسابداری ملی شما می توانید این تنظیم را انجام دهید که فاکتور قبل از ذخیره سازی چاپ نشود ؛ متاسفانه در بسیاری از نرم افزارها دیده شده است که می توان فاکتور را پیش از ذخیره سازی و پس از مشخص شدن کالاها ، اضافه به لیست کرده و از آن ها چاپ گرفت؛ پس از چاپ صندوقدار وجه نقد را برداشته و فیش را به آشپز خانه تحویل می دهد.

2. حذف فاکتور پس از ثبت
مدیر رستوران موظف است کاری انجام دهد تا پس از ثبت فاکتور، صندوقدار اجازه ی حذف فاکتور را نداشته باشد.
نرم افزار حسابداری ملی این قابلیت را داراست تا بتوانید سطح دسترسی کاربران را جهت حذف محدود کنید.


3. ویرایش فاکتور با هدف سو استفاده
در این روش زمانی که مشتری غذای گران قیمت سفارش می دهد، صندوقدار ابتدا سفارش وی را ثبت کرده و پس از تحویل غذا پرینتر را از مدار خارج کرده و نوع غذا را به یک مدل مشابه ولی ارزان قیمت تغییر می دهد و مابه التفاوت قیمت آن را برمی دارد.

• بروز بودن موجودی بانک : 
در صورتی که شما بخواهید به صورت استاندارد امور حسابداری خود را پیش برید، یکی از عوامل کنترل موجودی حساب های بانکی می باشد.با به روز نگه داشتن موجودی حساب بانک، شما تا حد زیادی هم مانده حساب تأمین کنندگان و هم فروش از طریق دستگاه پوز خود را کنترل می نمایید.

• محاسبه دقیق سود و زیان:
گزارش سود و زیان یکی از پارامترهای مهم تصمیم گیری جهت پیش برد روند شغلی و تصمیمات مدیریتی است که در هیچ کدام از نرم افزارهای فعلی با توجه به روش ثبت اشتباه انبار قابل محاسبه نمی باشد، ما در نرم افزار حسابداری ملی با روند ذکر شده در بخش های گذشته می توانیم سود و زیان دقیق را به شما نمایش دهیم.
برای مشاهده ی روندهای مدیریتی به اینستاگرام ما به آدرس Partopars مراجعه و هایلایت پازل موفقیت را دنبال کنید.

•  گزارشات مدیریتی جهت بهبود فرآیند فروش:
طبیعتا بهترین ابزار آماردهی از میزان فروش و تنوع آن ، نرم افزار حسابداری است. شما می توانید با مقایسه ی میزان فروش هر غذا روند افزایش یا کاهش محبوبیت آن را مقایسه کنید. 
یکی از پارامترهای افزایش نرخ فروش محاسبه ی بهای تمام شده ی کالا می باشد؛ گاهی اوقات ممکن است با اصلاح قیمت یک کالا به میزان قابل توجهی روی فروش آن تأثیر گذارد همچنین در رستوران ها ، فست فود ها، کبابی ها و کافی شاپ ها دیده شده است که با تغییر نوع بسته بندی و یا ارائه محصول، تغییرات چشم گیری در فروش حاصل شده است ؛ طبیعتا شما با استفاده از نرم افزار حسابداری میتوانید آمار فروش را به دست آورید.


• کنترل حساب پیک موتوری : 
معمولا در زمان اوج فروش تعداد بسته های زیادی به پیک موتوری تحویل داده می شود. اگر سیستم جامع و قوی برای محاسبه و تحویل مبالغ از پیک های موتوری وجود نداشته باشد ، احتمال اشتباه در محاسبات مالی با پیک زیاد می شود مخصوصا این اتفاق زمانی رخ می دهد که مشتریان به جای استفاده از پوز، پول نقد پرداخت کنند.
با استفاده از نرم افزار حسابداری ملی شما میتوانید هر فاکتور را به یک پیک متصل کنید و تا زمان عدم ارائه فیش توسط پیک ،آن فاکتور در لیست فاکتورهای تسویه نشده پیک باقی می ماند.
نکته:شما می توانید با استفاده از نرم افزار فروش آنلاین پرتوپارس ، سفارش غذاها را به صورت اینترنتی از مشتری گرفته و پرداخت آن را به صورت آنلاین انجام دهید .

جمع بندی:
 در پایان این را به شما میگوییم که امور مالی و حقوق و دستمزد رستوران ها پیچیدگی خاص خود را دارد و شرکت پرتوپارس با داشتن بیست سال سابقه در کنار شما خواهد بود تا تجربیات خود را از طریق فروش نرم افزار حسابداری  و خدمات حسابرسی به شما منتقل نماید.
روش های ارتباط با ما
Partopars.com

09108820201
021-44975133
071-32301902

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.